Niitä näitä sieltä täältä...


Olen nähtävästi tykästynyt näihin kuvakollaaseihin, mutta niiden kanssa on niin helppoa kertoa kuvin päivien (tai jopa kuukausien) tunnelmista.
Mutta niin. Torstaiaamuna hypättiin kuopuksen kanssa autoon ja tehtiin tyttöjen reissu Keuruulle siskoni luokse. Pojat jäivät isin kanssa kotiin ja oli oikeastaan ihana antaa lapsille tällä tavalla omaa aikaa, tytölle tyttöjuttuja ja pojille isin kanssa puuhailua.
Ja siskon kanssa saimme loistavia ideoita, kuten yleensä kun olemme yhdessä. Torstaina ostimme hiusvärit kaupasta ja värjättiin toistemme kuontalot ja perjantaiksi saimme varattua ajat kampaajalle ja nyt on kummallakin uusi leikkaus hiuksissa. Piristi kummasti. Mutta sitäkin enemmän piristi yhteinen aika, jutustelu ja se perinteinen juustonaksupussi, joka vain on pakko ostaa aina kun näemme...

Lauantain vietin seminaarissa Tampereella, mies lasten kanssa Etelä-Suomessa ja sunnuntaina päätimme rauhoittaa elämäämme edes hieman, joten aamupalan jälkeen valmistimme eväät ja teimme retken Otamuksen ulkoilualueelle täällä Sastamalassa (siitä yritän kirjoittaa oman postauksensa isommilla kuvilla...) ja maistuipahan eväskaakaot ja muut sitten hyvältä noissa maisemissa.

Tänään aamulla sitten netistä löytyikin jo Y-tunnus ja muutkin tiedot, eli pitkällisen pohdinnan jälkeen perustin oman toiminimen ja kokeilen työllistää itseni. Aamusta lähtien onkin sitten puhelin soinut. Ei niin että töitä nyt ensimmäisenä päivänä pursuisi yli äyräiden, vaan kummasti kaikki mahdolliset eläkevakuutusyritykset ja muut kaiken mahdollisten palveluiden tarjoajat soittelivat heti kun tiedot olivat julkisia. Oma vastaus on aika pitkälti ollut "Öööö....tämä on vielä ihan alkuvaiheessa enkä ole ehtinyt ajatella yhtään mitään vielä, jos katsotaan joskus myöhemmin....", mutta ehkäpä tämä tästä rauhoittuu ja elämä on jotain muutakin kun asioiden selvittämistä.

Aamupäivästä onnistuin menettämään jo hermoni tulevien kotisivujenkin tekemisen kanssa, vaikka kiirehän niiden kanssa ei vielä ole. Mutta kun tällainen ei niin tekniikan ihmelapsi yrittää ottaa selkoa kaikenlaisista jutuista ja saada jotain vielä aikaiseksikin, niin...no se vaatii hieman aikaa.

Ja kaiken mahdollisen virallisen paperihomman ja nettisivujen sun muiden rakentelun jälkeen päätin että huomenna en sitten kyllä ihan oikeasti tee yhtään mitään niihin liittyvääkään, vaan haluan rauhoittaa tältä erää huomisen omalle luovalle työskentelylle, on se sitten maalaaminen, kolmoskässäri tai runojen kirjoittaminen.

Ja ehkäpä luovaksi työskentelyksi voi laskea myös perjantaisen kirjastovierailun valmistelun. Puolitoista tuntia puhumista itsestäni ja kirjoittamisesta, siinäpä sitä haastetta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta