Lauttakylä-lehdestä löytyi hän.

Keskiviikkona ilmestyneessä Lauttakylä-lehdessä oli sivun juttu allekirjoittaneesta. Skannasin jutun koneelle ja toivon, että nuo kuvat suurenevat klikatessa sen verran suuremmaksi, että pääsette jutun halutessanne lukemaan.

Mielenkiintoista tässä oli se, että toimittaja keräsi materiaalin juttuun kirjastovierailultani muutaman viikon takaa. Puhuin sujuvasti 45 minuuttia yksin ja sen pohjalta syntyi alla oleva juttu.
(Kummasti toimittajan läsnäolo paikalla sai miettimään, mitä haluan kertoa ja mitä en ;) )

Tuntuu, että kulunut viiko on mennyt hurjaa vauhtia. On taas viikonloppu. Meillä on suunnitelmissa viettää huomenna aikaa pihatöissä, jos vain saamme raahattua itsemme tuon järkyttävän tuulen keskelle. Mutta lehtiä pitäisi haravoida ja pihaa muutenkin siistiä.

Aamuyöstä heräsin mukavasti tekstiviestiin, joka kertoi sähkökatkoksesta. Virittelin kissan avustuksella yläkerran portaisiin led-kynttilöitä yölampun ollessa sattuneesta syystä pimeänä. Aamulla kello herätti puoli seitsemän ja talossa lämpötila 13 astetta. Tänään on siis puuhelloja lämmitetty aamusta lähtien, ja vaikka sähköt palasivatkin seitsemän pintaan, tuntuvat nuo kylmät aamuyön tunnit pitkään. Vanhassa talossa asumisen ihanuuksia.

Nyt ajattelin siirtyä vielä hetkeksi runojen pariin, mutta pian kyllä viikonlopun viettoon. Kirja kainaloon ja viltin alle sohvalle. Se on loistava suunnitelma viikonlopun korkkaamiselle!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta