Motivation Monday.

Uusi viikko ja mahdollisuus johonkin uuteen.

Kuva täältä.

Niin. Jokaisessa hetkessä meillä on kaksi vaihtoehtoa: astua eteenpäin ja kasvaa tai astua taaksepäin turvallisuuteen. Kun mikään ei muutu elämä on turvallista. Mutta muutos tuo mukanaan myös kasvua. Joskus on tarpeen pysyä paikallaan, mutta kyllä itse henkilökohtaisesti haluan astua aina askeleen eteenpäin ja kohti muutosta kuin jäädä näennäiseen turvallisuuteen ja jämähtää paikoilleni...

Kuva täältä.

Tämän sateisen viikon alkuun on hyvä miettiä kumpaan ryhmään minä kuulun. Kastunko minä vai tunnenko sen sijaan sateen? Valitsen jälkimmäisen...

Kuva täältä.

Itsensä vertaaminen muihin on turhaa. Minä elän omaa elämääni, sinä omaasi. Kohtaamme kumpikin omia haasteitamme, saamme kumpikin omia onnistumisia, opimme kumpikin eri asioita. Ja sehän tässä kaikkein parasta onkin. Että meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen elämämme, josta meillä on lupa nauttia!

Näiden ajatusten siivittämänä ryhdynkin taas kirjoituspuuhiin. Mahtavin tunne ikinä oli tänä aamuna kun kävelin eskarilta kotiin ja erään autiotalon kohdalla sain ahaa-elämyksen kolmoskässärin seuraavaan lukuun. Naputtelin kävellessäni muistiinpanoja puhelimeen, ja nyt. On aika kirjoittaa!

Eli: pieniä askeleita eteenpäin ja kohti kasvua, kastumisen sijaan, haluan tuntea sateen, ja ennen kaikkea: nautin elämästäni. Juuri minun elämästäni!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta