Löytöjä.


Kuten mainittua, viikonloppuna olimme siskoni luona Keuruulla. Teimme sitten pakollisen ja tarpeellisen kirpparikierroksen ja kyllä kannatti. Tuon yllä olevan tuolin löysin spr:n kirppikseltä ja hintaa sillä ei ollut kuin muutama euro. Pakkohan se oli ostaa!


Tämä tuoli on ollut ihan ok, mutta armottoman ruma (anteeksi vain). Ja ajattelin ihan vain kokeilla, että jos se siirtyisikin varastoon...


...ja löytöni tulisikin työtuoliksi.
Ja kappas, sehän sopii siihen kuin nakutettu.
Ja on vielä harvinaisen hyvä istuakin.

Että sellaista tänään. Kirjoittamisen jälkeinen tyhjä olo jatkuu ja kaikki asiat ärsyttää. Esimerkiksi se että joulu on tulossa, sillä tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin viettää joulun jossain muualla, karata pois. Pitäisi hankkia lahjat, yrittää repiä jostain sitä joulun tunnelmaa ja tiedän ettei sitä kyllä löydy ainakaan stressaamalla.

Uusimmassa Pirkka-lehdessä eräs onnellisuusprofessori ehdotti että olisimme valittamatta loppuvuoden. Tällä hetkellä tuntuu mahdottomalta ajatukselta, mutta siinä saattaa kyllä olla vinha perä. Että ei valittaisi. Luultavasti olisin mukavampi kanssa-asuja, iloisempi ja positiivisempi ja asennoituisin elämään himppasen verran paremmin kuin nyt.

Että sellaista. Ja sitäpaitsi jos sitä yrittäisi päivän kerrallaan (niin kuin koko elämääkin pitäisi elää!). Että tänä päivänä en valita.
Se ei tunnu ihan niin mahdottomalta kuin koko loppuvuosi yhdellä kertaa.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta