Talvinen Helsinki ja muuta mukavaa.

Viikonloppu on mennyt ihanasti perheen kesken, melkein siis. Melkein vain perheen kesken ja melkein ihanasti ;)


Itsenäisyyspäivänä piipahdettiin Keravalla itsenäisyyspäivän tapahtumassa, jossa oli esiintymässä Tuliryhmä Polte. Ja olipahan melkoinen esitys! Sieltä suunnattiin ystävien luokse, missä tehtiin ruokaa yhdessä ja oltiin vain. Lapset puuhailivat omiaan koko illan me aikuiset saatiin jälkikasvun ruokkimisen lomassa jutustella ihan rauhassa ja se oli mukavaa se.


Piipahdimme eilen Lasten kaupungissa ja suosittelen. Se oli kyllä kiinnostava ja meillä siitä tykkäsi niin lapset kuin aikuisetkin. Ja sitten käytiin syömässäkin ja matkalla autolle fiilistelin näkymiä. Talvinen Helsinki on kaunis, varsinkin pimeällä. Luntakin olisi tietenkin voinut olla enemmän, mutta tuo juuri ja juuri valkoinenkin oli kaunista. Kuvat on otettu puhelimen kameralla, joten niiden laatu on mitä on.


Ja sitten meillä on laitettu jouluvaloja ikkunoille, kynttelikköjä myös. Kynttilät palavat iltaisin ja jotenkin on niin mukavaa illan hämärtyessä tunnelmoida vähän hämärämmässä valaistuksessa.


Ja sitten meillä on myös nukuttu paljon, aamuisin lojuttu sängyissä pitkään ja syöty hyvinkin myöhäisiä aamupaloja, mutta joskus sekin tekee ihan hvyää. Tämän pidennetyn viikonlopun jälkeen sitäpaitsi on kerrankin sellainen olo, että on myös levännyt...


Ja nyt suunnataankin taas kohti uutta viikkoa!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta