Motivation Monday.

Blogi on elänyt hiljaiseloa, edes lukupäiväkirja ei ole päivittynyt vaikka kirjoistakin kirjoitettavaa olisi jo jonossa odottamassa.

Kuva täältä.

On tapahtunut paljon, olen tehnyt vaikean päätöksen, joka teki kipeää, mutta jonka jälkeen sain sisimpääni rauhan, ja tiedän olevan lähempänä sitä mitä oikeasti olen, lähempänä sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Ehkä kirjoitan joskus asiasta enemmän, juuri nyt en ehdi.

Kuva täältä

Sitä olen miettinyt edellisen viikon aikana, kuinka usein sitä kulkee vääriä polkuja pitkin, luullen niitä oikeiksi, ja joskus se oikea polku on hyvin yksinkertainen, aivan siinä edessä. Joskus tuntuu, että kyse on vain siitä, että yksinkertaistaa elämää, ei yritä liikaa, kuuntelee itseään, toimii sen mukaan, mikä on itselle (ja muille) parhaaksi.

Se mistä olen onnellinen on se, että monen kuukauden stressi ja väsymys ovat helpottaneet, tunnen oloni ihanan kevyeksi jälleen.

Luulen, etten enää yritä olla liian tehokas ja liian aikuinen. Kaivan hetken aikaa kadoksissa olleet vaaleanpunaiset lasit silmilleni ja elän sitä elämää, joka on minulle parhaaksi.

Se on loppujen lopuksi aika yksinkertaista. Vai onko?

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...