Arjen helmiä.

Yksi arjen helmistä; kauniit maisemat.

Löysin luonnoksista tekstiluonnoksen aiheella Arjen helmiä. Ideanani on ollut listata arjen helmiä yhden päivän ajan. Kummasti tämä aihe oli hautautunut kaiken muun alle ja unohtunut sitä myötä. Nyt kuitenkin ajattelin nostaa sen esiin näin alkaneen viikon kunniaksi. Sen verran oikaisen myös omaa tehtävänantoani että listaus koostuu edellisen viikonlopun helmistä...


- Aamukahvi. Ihan parasta.
- Aurinko. Tätä ei kaiketi tarvitse näin Suomessa asuvana selittää.
- Seitsemän kilometrin kävelylenkki miehen kanssa, josta osa rämmittiin umpihangessa metsässä. 
- Lenkin ehdoton kohokohta oli hakkuuaukean jälkeinen oja ja yritys ylittää se. Aliarvioin loikkani pituuden ja olin viittä vaille kyljelläni ojassa (jossa vettä). Mies sai kädestä kiinni ja makasin ojan sijaan tiellä.
- Nauru. Vapauttaa oloa kummasti. Varsinkin kun osaa nauraa myös itselleen ja toilailuilleen.
- Kaunis luonto. Vaikka en ole talvi-ihminen niin nämä tammikuiset pakkaspäivät ovat olleet kauniita. Lauantaina yhdistyi kaksi kaunista; aurinko ja luminen metsä.
- Nojatuoli ja hyvä kirja. Ei taida kaivata lisäselityksiä.
- Äiti-tytär -iltapäivä kuopuksen kanssa. Mies ja pojat kävivät katsomassa uusimman Tähtien Sota -elokuvan. Sillä aikaa me vietimme tyttöjen iltapäivän kotona sisältäen huoneen järjestelyä, My Little Ponyn katsomista, askartelua, leipomista ja ruuan laittoa. Suurinta osaa tahditti hyvä musiikki ja sen tahdissa jammailu.

Mietin juuri että haastavimpina aikoina tämänkaltaisia listoja pitäisi kirjoittaa jopa päivittäin. Näin sitä huomaisi että kaikesta huolimatta elämässä on paljon kaunista ja hyvää, jotka meinaavat vain hautautua elämän haasteiden alle liian helposti. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta