Runoja lukemassa.


Tuolla olisi blogin luonnoksissa jonossa muutamakin tekstiaihio kahdesta eri taidenäyttelystä, joissa olen käynyt, yksi konsertistakin, mutta ne nyt selkeästi saavat odottaa vielä hetken aikaa lisää.

Päätin nyt hetimmiten kirjoitella jotain tästä päivästä. Tänään kun oli Kahvila Kulmakiven avajaiset Nokialla, ja sain myös olla siellä paikalla luovien kirjoittajien ryhmäni kanssa. Emmekä vain olleet paikalla, vaan ryhmäni kirjoittajat lukivat runojaan osana avajaisia. Osa runoista oli ryhmän viimevuotisesta antologiasta Olen usein tiellä, osa runoista taas on saanut syntynsä nyt kuluneen vuoden aikana, jonka olen saanut ryhmän rinnalla kulkea.

Ylpeänä katsoin ja kuuntelin ryhmäläisiäni ja olin iloinen siitä, että he saivat tilaisuuden myös lukea runojaan yleisölle. Ja itse asiassa, kun aloin asiaa miettimään, niin luulenpa että tämä oli myös itselleni ensimmäinen kerta, kun luin omia runojani yleisölle. Se on aina eri juttu kirjoittaa runoja kuin lukea niitä ääneen muille. Ja onhan julkinen esiintyminenkin hieman erilaista kuin lukea niitä tutun ryhmän kesken.

En millään tavalla kyllä nauti esillä olosta, vaan hautaudun mieluummin kammioni uumeniin, mutta kyllähän tällaiset päivät ja tilaisuudet aina kuitenkin piristävät kummasti!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...