Jotain minusta osa III


Olen tässä koko päivän ollut hautautuneena historiaan ja sen havinaan, joten vastapainoksi tänne blogin puolelle onkin mukava kirjoittaa jotain aivan muuta. Jotain hieman kevyempää.

Vuorossa on siis Jotain minusta osa III. Olkaapa hyvä.

36. Mihin tykkäät tuhlata rahaa? 
- En itse asiassa tykkää tuhlata rahaa ja yleensä jos ostan jotain, sille on myös tarvetta. Matkustaminen ja ruoka ovat sellaisia, joihin tykkään panostaa, mutta en laske niistä kumpaakaan rahan tuhlaamiseksi. Samaan kategoriaan taitaa kuulua myös liikuntaan ja liikkumiseen liittyvät ostokset.
Muistikirjat taitavat olla suurin heikkouteni, joten niihin tuhlaan välillä rahaa, jos sitä sanaa nyt haluaa käyttää.

37. Omistatko mitään arvokkaita koruja?
- Arvokkaimmat koruni ovat kihla- ja vihkisormukseni, varmasti rahallisestikin, mutta ennen kaikkea tunnetasolla. Mitään oikeasti arvokkaita koruja en omista, ulkonäkö ja tunnepuoli merkitsee enemmän.

38. Mikä on lempisarjasi? 
- Näitä on kertynyt muutama. Frendit on kyllä ihan ykkönen edelleen, sen katsoimme juuri läpi Netflixistä. Gilmoren tytöt on kuulunut suosikkeihini ja monen vuoden tauon jälkeen katsoinkin sen kaikki tuotantokaudet läpi vuosi sitten. Rillit huurussa on aivan huippusarja, nörttihuumori kun tuntuu kolahtavan, Yle Areenasta taas katsoimme Murhia ja Kantrimusiikkia -sarjan kaikki neljä tuotantokautta, se kolahti kyllä aivan täysin sijoittuessaan Uuteen-Seelantiin.
Mitään suosikkia yli muiden ei kyllä ole...

39. Mitä suunnitelmia sinulla on seuraavalle viikonlopulle?
- Ainakin siskoni perheen kanssa etukäteen Vapun juhlimista lauantaina, sunnuntaina taas onkin pitkästä aikaa musiikkihommien vuoro bändin kanssa.

40. Osaatko lasketella? 
- Olen kyllä aikoinaan käynyt laskettelemassa, joten vastaan kyllä. Mutta ajatuskin laskettelusta sattuu  nykyään polviin, joten en sitä millään tavalla kyllä harrasta.

41. Mikä tekee sinuun vaikutuksen? Tai miten sinut saa vaikutettua? 
- Aitous. Olen allerginen teennäisille ja itseään täynnä oleville ihmisille. Minuun tekee vaikutuksen se jos joku on aidosti oma itsensä eikä yritä olla mitään muuta kuin on.

42. Kerro kolme asiaa joita lukijasi eivät vielä tiedä sinusta.
- Tämä on vaikea. Tai sinänsä helppo, koska en kaiketi kerro täällä itsestäni kovinkaan paljoa...mutta mitähän sitä nyt sitten kertoisi.
No, ensimmäisenä voin paljastaa pelkääväni perhosia.
Toiseksi, kotityöt eivät ole elämässäni tärkeysjärjestyksessä kovinkaan korkealla.
Kolmantena, en ole koskaan ollut moottoripyörän kyydissä ja ajatuskin siitä on aika pelottava.

43. Mikä on sinua lähimpänä oleva punainen tavara? 
- Kynä.

44. Oletko sosiaalinen?
- En. Voin olla ihmisten kanssa tekemisissä eikä se ahdista millään tavalla, mutta enemmän nautin kyllä omasta rauhasta ja hiljaisuudesta. Yksin oleminen ei ole koskaan ollut minulle ongelma.

45. Kuinka monessa paikassa olet asunut? 
6 eri kaupungissa ja 14 eri asunnossa.


Lue myös:


Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...