Vuosi lisää...


Tänään on ollut se päivä kun mittariin on tullut yksi vuosi lisää. Kolmekymmentäkaksi eikä kriisiä. Itse asiassa odotan nelikymppisiäni, silloin odotan olevani aikuinen, seesteinen ja mitäs vielä.

Joinain vuosina minulla on ollut taipumusta nostalgisuuteen. Olen miettinyt menneitä vuosia ja elämässäni tapahtuneita asioita. Jonkinlaista tilinpäätöstä tai itsetutkiskelua ja usein sille on ollut tilaustakin. 

Mutta tänään ei ole ollut yhtään sellainen olo.
Ehkä minusta on tullut yhtäkkiseltään se seesteinen aikuinen tai jotain. Tai sitten olen harrastanut viimeaikoina itsetutkiskelua jo muutenkin, ettei tänään ollut sellaiselle edes tilausta.Tänään olen sen sijaan saanut lahjan ja lasten itse tekemät kortit sänkyyn (nukuin melkein puoli kymmeneen!) ja jostain kummasta tuo parempi puoliskoni tietää suurimman heikkoiteni ja nyt on taas uusi muistikirja/päiväkirja odottamassa täyttymistään.

Ja sitten olen aika pitkälti viettänyt aikaani tuolla puutarhan puolella. Olen kitkenyt mansikkamaan kuntoon, kerännyt kaikki loput raparperit (miettikää: Ikea-kassillinen!!!), syönyt perheen kanssa lounaan omenapuiden alla istuen, join päiväkahvini siellä puiden alla ja jatkoin puutarhahommiani, tällä kertaa jo seuran kanssa, sillä lapset innostuivat puuhasta myös.

Puutarhassa on ollut mukavaa olla omissa ajatuksissa, miettiä ja pohtia kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Ja osan ajasta ihan vain olla ajattelematta yhtään mitään.Ja jokseenkin ollut mukava syntymäpäivä. Ei mitään turhia juhlia tai hillittömiä lahjoja, onnitteluja on ollut mukava saada, mutta se myös riittää.

Kommentit

  1. Onnittelut vielä täältäkin :)
    (Laitoin tämän jo eilen, mutta lähettäminen taisikin jäädä kesken ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta