Muuton jälkeen...

Vielä en taivu kovinkaan syvällisiin teksteihin, mutta koska en jaksa enää blogin pitkää hiljaiseloa, haluan päivittää kuulumisia edes puhelimella otettujen epämääräisten kuvien muodossa.
Että muutto on ohi ja hengissä ollaan. Kaaoksen keskellä kylläkin, mutta vähän kerrallaan tämä tästä järjestyy. Tietty tuo olohuoneen täysin kesken oleva remppa häiritsee eloa hieman...Oikeasti en ole paljoakaan paikallani istunut, mutta koko päivän kun on raahannut laatikoita ja jätesäkkejä huoneesta toiseen, tyhjentänyt ja pistänyt paikoilleen, niin iltapäivästä väsymys on vain ylivoimainen. Olen onneksi saanut raivattua tuonne meidän tulevaan makuuhuoneeseen reitin nojatuolille, joten iltapäivästä olen istunut ikkunan ääressä, nostanut jalat rahin päälle ja nukkunut.
Ja mikä tärkeintä, meillä on kirjastokortit. Tärkeimmät asiat ensin; maanantaina poikien päästyä koulusta suuntasimme kirjastoon. Mitä siitä että laatikoita pitäisi tyhjentää ja paikkoja järjestellä...

Kaaos, sitä se kai enimmäseen on. Vaikka yllä olevat kuvat ovatkin muutaman päivän takaa ja tänään näkymät ovat jo hieman erilaiset. Tavaraa on edes hieman vähemmän tuossa huoneessa.
Mutta kaaokseenkin tottuu, ainakin kun tietää että se ei kestä ikuisesti. Eilen huone tyhjeni sen verran, että saimme sängyn yhdelle seinustalle ja nukkua siis pitkästä aikaa jossain muualla kuin patjoilla lattialla. Edistystä sekin.Ja vähän kerrallaan tutustumme uuteen kotiympäristöömme. Kirjasto löydetty, poikien koulu myös ja kavereitakin jo saatu. Seurakunnan näen ikkunasta ja kylän kaksi kauppaa koluttu jo muutamia viikkoja sitten läpi. Maisemat tuossa joen varrella on upeat ja niitäkin tänne vielä laitan kunhan ehdin ja saan aikaiseksi. Mutta kotiuduttu? Kyllä ja täysin. Uskomatonta!


Ja arki. Se on lähtenyt rullaamaan vähän kerrallaan. Hakee ehkä vielä hieman uomiaan, mutta suuret linjat, ne ovat löytäneet jo paikkansa.

Ja nyt on parasta tarttua arkeen kiinni ja purkaa lisää muuttolaatikoita. Haluaisin postittaa kirjat arvonnassa voittaneille, mutta luulen, että ne pitäisi löytää ensin jostain...

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta