Motivation Monday.

Meinasi unohtua koko maanantaiperinne, mutta hyvinhän tässä vielä ehtii työpäivän päätteeksi. Ajatuksia alkaneeseen viikkoon, olkaapa hyvät!

Kuva täältä.

Älä elä samaa vuotta 75 kerraa ja kutsu sitä elämäksi. Ehkä hieman ontuva käännös, mutta pointti ehkä tuli kuitenkin selväksi. Mutta muutos on tarpeen, emme voi elää vuosi toisensa jälkeen samalla tavalla, muuttumatta koskaan. Sillä elämä itsessään on liikettä, muuttumista sen mukana. Kyllä itse ainakin olen kiitollinen siitä, että olen muuttunut kymmenen vuoden takaisesta, ja toivon vuoden tai kahden päästä oppineeni jotain uutta itsestäni ja elämästäni, muuttuneeni sen mukana...

Kuva täältä.
Pessimisti sanoisi sen toisin, odottaisi jotain pahaa tapahtuvaksi milloin vain. Sellainen minäkin joskus olin, mutta halusin muuttua. Elämän arvaamattomuus pelottaa jos odottaa koko ajan tapahtuvaksi huonoja asioita. Mutta jos koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää, se muuttaa tilanteen aivan päinvastaiseksi.
Kummalla tavalla sinä haluat elää tämän viikon tai elämäsi yleensäkin? Näkemällä elämän arvaamattomuuden positiivisessa vai negatiivisessa valossa?

Itse valitsen ensimmäisen. Koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...