Kuusi kuvaa syksystä.

Syyskuussa otin uskomattoman vähän valokuvia. Kameralla otettuja ei löytynyt ainoaakaan, mutta puhelimella sentään oli tullut jotain napsittua.


Syyskuussa syksy teki tuloaan. Väriloistoon valmistuva luonto oli minun syyskuutani parhaimmillaan.


Syyskuu kiteytyy nähtävästi maisemiin. Tässä yksi vakuuttavimmista näkymistä. Sumu oli uskomattoman kaunis. Ehkä syyskuussa puhutteli tämän kuvan kiteyttämä ajatus: Vaikka välillä tuntuu että elämä on kuin sumussa kävelemistä, niin aina ei tarvitse nähdä niin pitkälle. Joskus tarvitsee nähdä vain juuri seuraava askel ja joskus se riittää.Lokakuussa jatkoin luontotunnelmointia. Kaikissa ruskan väreissä hehkuvat lehdet ovat vain niin kauniita. Tämän maiseman me jätimme lokauussa taaksemme suunnatessamme toiselle puolen maapalloa.


Lokakuun toiseksi kuvaksi oli hieman hankalaa valita vain yhtä. Olimmehan kuitenkin Sydneyssä, josta olisi voinut laittaa upean suurkaupunkikuvan iltavalaistuksessa, tai Uudesta-Seelannista minkä tahansa kuvan, niitä riittää ja jokaisessa on sitä jotain. Ja kuvia selatessa ikävöin sinne takaisin. 
Mutta valitsin tämän. Kuvassa olemme Queenstownissa, ajoimme vuorille ja siellä kirpeässä +9 asteen lämpötilassa heittelimme lumipalloja kunnes sormia alkoi paleltaa.
Siinä minun lokakuuni ehkä kiteytyy: onnellisena ja irti kaikesta.


Marraskuussa olimme uudemman kerran Sydneyssä. Nautimme helteistä ja katselimme paikkoja.
Sydenyn oopperatalo ja Harbour-bridge kuvassa ja ehkä ne mieleenpainuvimmat maisemat itselleni.


Marraskuussa olimme myös Melbournessa. Se oli kaupunki, johon ihastuin. Jossa olisin voinut asua ja jossa olisimme asuneet jos asiat olisivat menneet toisin.

Aikamoinen syksy ollut, tunteiden vuoristorataa, nousemista jostain syvyyksistä.
Reissu oli ikimuistoinen ja leimaa vahvasti meidän syksyämme. Näihin kuviin palaamme täällä kotona kerta toisensa jälkeen, ikävöimme ehkä vähän takaisinkin, mutta ennen kaikkea mietimme kuinka upean reissun teimme!

Saas nähdä mitä talven kuvat tuovat tullessaan!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta