Keskeneräisiä ajatuksia.


Pää on täynnä hyvin keskeneräisiä ajatuksia, joita en selkeästi ole vielä valmis kirjoittamaan tänne. Mutta viime päivien aikana olen saanut muutamia ahaa-elämyksiä; ymmärtänyt vihdoin ja viimein muutamia asioita.

Ihan nyt jo vaikka sen, että itsestään ja jaksamisestaan kannattaa pitää huolta. Eikä ehkä olisi kannattanut juosta ihan näin pitkälle. Vaikkakin; nyt tiedän että olen tarvinnut tämän pitkän ja raskaan matkan löytääkseni jotain uutta. Oppiakseni jotain hyvin tärkeää. Myös itsestäni.

Ja senkin olen oppinut että joskus tarvitsee aivan totaalisen irtioton, aivan kaikesta. Rentoutumista, lepoa, kiireetöntä ja mahdollisimman stressitöntä elämää. Sitä, että keskittyy siihen, että voisi itse hyvin.

Ja että rentoutuminen on ehkä onnistunut, sillä olen palannut ainakin ajatuksissani, mutta myös konkreettisesti muutamankin eri tekstin pariin. Olen innostunut, uskaltanut unelmoida taas. Se on paljon se.

Ja kirjoitin niistä tänne sitten kuitenkin. 

Koska elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan. Välillä on hieman raskaampiakin ajanjaksoja, jolloin joutuu kyseenalaistamaan paljon asioita omassa elämässään. Luopumaankin joistain asioista. Mutta uskon, että kun antautuu sille matkalle, joka eteen avautuu saa myös paljon. Ja lopulta se kaikki muuttuu voimavaraksi, jonka avulla ponnistaa taas eteenpäin.

Siksi.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...