Pääsiäinen

Arki alkoi taas; takana on rentouttava ja rauhallinen pääsiäinen. Tänään paistaa vielä aurinkokin, joten tällä rentoutumisella ja auringon virkistävällä energialla pääsee taas pitkälle!

Mutta palataanpa vielä hetkeksi pääsiäiseen ja sen tunnelmiin.


Pitkänäperjantaina bändimme oli seurakunnassa musiikkivastuussa. Loppupäivän kyllä makasin päänsärkyisenä sohvan pohjalla, mutta onneksi tuo perjantain tilaisuus antoi hyvän laskeutumisen pääsiäiseen.


Lauantaina suuntasimme auton nokan kohti Pohjanmaan lakeuksia, missä olikin huomattavan paljon enemmän lunta kuin täällä meillä.


Lauantai-iltana kiipesimme Paarmanninvuorelle katsomaan perinteistä pääsiäisvalkiaa; omille lapsilleni tämä oli elämänsä ensimmäinen pääsiäiskokko.


Sunnuntaina aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja houkutteli ulkoilemaan. Nappasimme kamerat kainaloon ja hyppäsimme koko perhe autoon ja suuntasimme kulkumme kohti Isosuota. Siellä kuljimme hetken matkaa pitkospuilla ja ihailimme kevääseen heräävää luontoa.


Maanantaina lenkkeilin lasten kanssa raittiissa ulkoilmassa ja se kyllä kruunasi yhdessä vietetyn rentouttavan pääsiäisloman.

Nyt jaksaa taas.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...