Tammikuu.


Tammikuun alkupäivinä pohdin vielä hieman edellistä vuotta, mutta sitäkin enemmän katsoin kohti tulevaa, juuri alkanutta, ja kirjoitin ylös ajatuksiani ja toiveitani vuodelle 2016.
Pohdintoja jatkoin kuukauden puolenvälin lähestyessä, kun pohdin miten unelmoinnin kävikään.
Kirjoitin blogiin myös omia vinkkejäni luovaan työhön.


Retkelläkin olemme päässeet käymään muutamaan otteeseen. Alkukuusta kävin lasten kanssa Vapriikissa, nyt loppukuusta teimme metsäretken Suodenniemelle.
Monena aamuna kävin myös ihailemassa auringonnousua, aamun valokuvausretket ovat muodostuneet minun ja miehen yhteiseksi jutuksi.


Tammikuussa jatkoin kuvataidekurssilla, ja uusi opettaja sai minut innostumaan aivan uudella tavalla. Tämä on näkynyt myös blogissa, ja kurssilla heränneiden ajatusten pohjalta olen kirjoittanut valosta ja varjoista ja siitä kuinka meidän pitäisi uskaltaa tehdä virheitä. Arkimyräkästä kirjoittamisen ohessa kirjoitin myös siitä, kuinka kuvataiteet ja runous ovatkin yllättävän lähellä toisiaan.


Tänään-otsikon alle päätyi kaksi tekstiä. Ensimmäinen niistä oli sukellus ajatuksiin, jotka olivat pyörineet mielessäni jo pidemmän aikaa, Toinen taas oli hieman pintapuolisempi kooste päivän asioista, vaikka taisin siinäkin hieman pinnan alle kurkistaa kuitenkin.


Tammikuussa palasin vielä menneen vuoden lukemisiin, ja listasin lukemani kirjat vuodelta 2015.
Lukeminenkin jatkuu, tietenkin, ja nyt tammikuun aikana luin kuusi kirjaa:

- Barbara Demick; Suljettu maa - Elämää Pohjois-Koreassa
- Aapeli Saarisalo; Aurora Karamzin ja hänen aikansa
- Eeva Ahtisaari; Juuret & siivet
- Eila Kostamo; Isänkuvat
- Asta Tillander; Luotu taivasta varten
- Jan-Åke Alvarsson; Intiaanituli


Kuukauden luetuimmat blogitekstit olivat:

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...