Viikon kootut.

Kokeilenpa nyt tällaista sunnuntaipostausta, johon keräilen kuluneen viikon juttuja. Voi olla, että jääpi tähän yhteen kertaan, mutta toisaalta taas, ei sitä koskaan tiedä jos jatkossakin saisin aikaiseksi katsoa hieman taaksepäin kulunutta viikkoa...

Mutta itse asiaan.


Kuluneen viikon aikana olen jokaisena arkiaamuna ollut monologiharjoituksissa, torstaina kuulin saaneemme taas muutaman esityspaikan lisää. Homma laajenee ja paineet kasvaa ;)


Saimme ystäviltämme kesäkurpitsoja viime sunnuntaina. Tällä viikolla olemme syöneetkin paljon kesäkurpitsaa, ja minun ennakkoluuloni saivat kyytiä. Kesäkurpitsa onkin melkoisen monipuolinen ja herkullinen kasvis.


Aivan uusi ruokatuttavuus oli mustakaali, joka osoittautui melkoiseksi terveyspommiksi. Tällä viikolla meillä syötiin niin paistettua mustakaalia sekä mustakaalimuhennosta. Kumpikin erittäin hyviä!


Eilen piipahdimme Ripovuorella Huittisissa.


Tänään reippailimme melkein 10 km Kännönvuoren ulkoilualueella (Huittisissa tämäkin).Ja vaikka monelle maanantai on viikon kamalin päivä, itse ajattelen toisin. Maanantai starttaa aina uuden viikon, joka voi pitää sisällään mitä tahansa! 
Sitä kohti siis!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...