Leirille.


Omassa lapsuudessani parhaimpia asioita kesässä olivat seurakuntamme järjestämät lastenleirit, jotka kolusimme sisarusteni kanssa läpi innolla. Leirielämä, ohjelma, kaverit, ei sitä kai muuta kaivannutkaan.

Nyt pääsen leiritunnelmiin toisesta näkökulmasta, ohjaajana. Ja samalla voin tarjota omille lapsilleni mahdollisuuden kesäleiriin, en tietenkään tiedä kuinka huippua se on, että oma äiti on siellä leirillä mukana...

Kuvan jokimaisema vaihtuu ensi viikoksi järvimaisemaan, omat ruuat valmiiseen ruokapöytään, ja omat lapset muiden lapsiin.

Mutta laukut on nyt pakattu, aurinko paistaa ja ensi viikoksi on luvattu lämmintä ja aurinkoista säätä. Tätä kai voi jo kutsua kesälomaksi!

Alkavan viikon blogi on siis hieman hiljainen, muutaman lukupäiväkirjapäivityksen olen laittanut tulemaan ajastuksella.

Kommentit

 1. Voi, täälä kans leirikoluaja ilmoittautuu :D Ei varmaan yhtäkään seurakunnan leiriä tullut siskon kanssa missattua ikävuosina 8-12 :D :D Leireily näin akuisenakin on toki kivaa ja odotankin ens syksyä, tosin antaa nyt kesän rauhassa olla välissä ;) , kun pääsen meidän Maijan leirikouluun huoltajaksi :) tulee varmasti ikimuistoinen viispäiväinen 12-vuotiaiden kanssa :)

  Ja ihanaa leireilyä teille!

  t.Nadja/Napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leiri oli ihana ja ikimuistoinen (kuten lapsena ne omatkin leirit)! Leirit taitavat olla monen seurakuntalapsen muistoissa kultaista aikaa, ja ainakin itsellä kesän kohokohta... ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta