Jotain muuta kuin kirjapäivityksiä...


Tiedän, että viime aikoina blogi on täyttynyt lukupäiväkirjamerkinnöillä, eikä muuta sisältöä pahemmin ole tullut tuotettua. Olen tietoisesti purkanut kirjapinoa pöydän kulmalta ja naputellut kirjajuttuja pois päiväjärjestyksestä, mutta lupaan ettei ihan heti tule samanlaista rypästä.

Toisaalta, kirjoista on ollut helppo kirjoittaa.
Kuluneina olen tehnyt töitä, päivittäin, enkä tiedä kiinnostaako ketään listaukset siitä, mitä olen sattunut kuluneen päivän aikana tekemään. Luultavasti ei, ja olen myös sen kaltaisia postauksia yrittänyt välttää. Luonnoksissa odottelee kymmenisen aloitusta, mutta niistä jokainen vaatisi aikaa ja syventymistä, eikä minulla juuri nyt ole ollut siihen rahkeita. Arki ja työt kun tuntuvat häiritsevän muuta puuhastelua.

Mutta ehkä pääsen tästä (olemattomasta) ongelmastani eroon ja kirjoitan taas ilman sen kummempia pohdintoja.

Tätä viikkoa on rytmittänyt meillä vielä 1,5 viikkoa oleva hoitokoira lenkkeilyineen, flunssa, joka yrittää saartaa perheestä jokaisen (itse taistelen kaikin keinoin vastaan, sunnuntain laulukeikka nääs) ja mielenkiintoiset työkuviot. Tiistai-iltana otin erääseen lehtijuttuun jouluisia kuvia ja tilan stailaaminen oli mukavaa ja mielenkiintoista.

Ja sitten joskus pitää vain jaksaa odottaa niin kärsivällisesti kaikkea mahdollista, eikä aina jaksaisi. Ei se ole helppoa aikuisellekaan (jos aina sanotaan, että lapset ovat malttamattomia).

Mutta nyt kuopusta hakemaan. Iltapäivästä meneekin aikaa kun yhteistuumin valitsemme kaikille kolmelle kivat vaatteet huomista koulukuvausta varten. Haasteensa tähän tuo se, että äiti haluaa hieman vaikuttaa siihen, mitä kuvassa on päällä...

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Retkellä - Säpilän riippusilta

Vehnätön elämä.

Retkellä - Harjavalta