Maratonille...

...ja ei, en juosten maratonille ole osallistumassa, vaan lukien, sillä Kesälukumaraton II starttaa huomenissa. Fyysinen kuntoni ei mahdollista kovinkaan suuria liikunnallisia ponnistuksia, joten tämänkaltainen maraton sopii elämäntilanteeseeni erittäin hyvin! Ja kun olen lomatunnelmissa lasten kanssa runsas lukeminenkin saattaa onnistua.

Lukumaratonin tavoitteenahan on yksinkertaisesti 24 tunnin aikana lukea mahdollisimman monta sivua, siinäpä se. Itselleni en tavoitteita aseta, katson vain mielenkiinnolla kuinka paljon tulee luettua. Mielenkiintoista luettavaakin löytyy, joten en usko lukemisen olevan kovinkaan suuri ongelma.

Ainakin seuraavia kirjoja ajattelin maratonin aikana lukea:
Riikka Pelo: Jokapäiväinen elämämme
Hilja Valtonen: Nykyhetken tyttölapsi
Bo Carpelan: Alkutuuli
Andreï Makine: Idän sielunmessu
Philip Beard: Siskoni Zoe

Taktiikkanani on lukea sitä mikä tuntuu hyvältä eli en yritä väkisin lukea yhtään mitään jos se ei tunnu oikein soljuvan juuri sillä hetkellä. Ja muutenkin yleisesti ottaen minulla on aina useampi kirja kesken, joten tämä useamman kirjan lukemisen taktiikka on ihan luonnollinen tapa lukea. Ja kun lopputulosta mitataan luettujen sivujen mukaan eikä luettujen kirjojen mukaan tämä on ihan loistava suunnitelma.

Mukavia ja runsaita lukuhetkiä tiedossa siis!

Kommentit

Kuukauden luetuimmat tekstit

Muutto!

Joskus unelmat muuttuvat.

Kysymyksiä ja vastauksia...